Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας: Κόμβος η Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo

TsiprasΕμπορικός και πολιτισμικός κόμβος μπορεί να γίνει η Θεσσαλονίκη, μέσω της Διεθνούς Έκθεσης, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε την 78η ΔΕΘ, συνοδευόμενος από βουλευτές, τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα, και στελέχη. Είπε ακόμα ότι η ΔΕΘ πρέπει να γίνει περισσότερο διεθνής και να δώσει ευκαιρίες για προώθηση νέων επιχειρήσεων και προϊόντων, όπως τα αγροτικά.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo και ο πρόεδρός της, Τάσος Τζήκας, επισήμανε ότι φέτος αναμένεται να διπλασιαστεί η επισκεψιμότητα της διοργάνωσης και ίσως, οριακά, υπάρξει κερδοφορία της εταιρείας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία του σωματείου των 70 εργαζομένων στη ΔΕΘ-Helexpo και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους.

Το μεσημέρι θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Για τις 18:30 είναι προγραμματισμένη διαβούλευσή του με εκπροσώπους φορέων.

ΠHΓΗ: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By