Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: Σύντομα εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα «σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

tsiprasΤη βεβαιότητα ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, ίσως και με προτροπή των δανειστών εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την εξωτερική και εσωτερική πολιτική, καλώντας τον κ. Σαμαρά «αντί να παίζει το θλιβερό ρόλο του πρόθυμου και υπάκουου μαθητή προς πάσα κατεύθυνση, καλό θα ήταν να αφουγκραστεί τα αισθήματα του ελληνικού λαού και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας».

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «ασυλία τέλος για όσους πέτυχαν να νομοθετηθεί το ακαταδίωκτο για τις αποφάσεις τους», ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και ότι «θα δώσουν λόγο για την οικονομική γενοκτονία αυτού του τόπου»

Ανοίγοντας τις εργασίες της διήμερης συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ,ο κ. Τσίπρας έκανε εκτενή αναφορά στην κρίση της Συρίας τονίζοντας την ανάγκη, η χώρα μας να μην εμπλακεί σε καμία περίπτωση σε πόλεμο ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη στάση της και επανέλαβε την πρότασή του για συζήτηση στη βουλή. Επίσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να κρύβεται».

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «σε κάθε περιφέρεια, κάθε δήμο και κάθε γωνιά της χώρας να σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By