Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: Σύντομα θα καθαρίσετε την τρόικα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο πλευρό των καθαριστριών που διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Tsipras«Κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίσετε την τρόικα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που επί σειρά ημερών διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο.

Συνοδεία βουλευτών του κόμματος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης με τη ντουντούκα έξω από το υπουργείο Οικονομικών και κατήγγειλε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση ότι εκτελεί πιστά τις εντολές της τρόικας και αρνείται να εισακούσει τους πολίτες.  Έκανε λόγο για «δίκαιο» και «έντιμο» αγώνα και τόνισε ότι: «Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Στα πρόσωπά σας απλά βλέπουμε τα πρόσωπα εκατομμυρίων Ελληνίδων και Ελλήνων που βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση, την ίδια στιγμή που κάποιοι συνεχίζουν να κερδίζουν, κάποια συμφέροντα της κλεπτοκρατίας, της ολιγαρχίας, τραπεζοκρατίας και μιντιοκρατίας στην Ελλάδα συνεχίζουν να κυβερνούν μια χώρα που βρίσκεται σε διάλυση»

«Κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίζετε κι εσείς και το λαϊκό κίνημα την τρόικα και την κλεπτοκρατία από αυτή τη χώρα. Κοντοζυγώνει η ώρα που θα καθαρίσουμε το τοπίο, για να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά», είπε ο Αλ. Τσίπρας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By