Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αλ. Τσίπρας: Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του

 O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  χαρακτήρισε άθλια τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς «αθωώνει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής»

© fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
© fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

«Το τέρας της Χρυσής Αυγής δεν θέριεψε μόνο του, ετράφη από το λίπασμα του μνημονίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Σκάι.

Επέρριψε ευθύνες και σε μερίδα των ΜΜΕ τα οποία παρουσίαζαν «το τέρας ως κατοικίδιο», αλλά και σε μερίδα του πολιτικού κόσμου.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι ο Πρωθυπουργός θεωρεί κίνδυνο τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Χρυσή Αυγή για την οποία ζήτησε να τεθεί ενώπιον του νόμου.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιήθηκε ως ανάχωμα στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε άθλια τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς «αθωώνει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι καθήκον του πρωθυπουργού είναι να μην υποκύψει στον εκβιασμό.

«Η άνοδος των ναζί αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και τη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας και ζήτησε να υψωθεί τείχος στο ναζισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ανέβει στην εξουσία, θα επουλώσει τις βαθιές πληγές και θα στηρίξει τους αδύναμους, είπε ο κ. Τσίπρας, και πρόσθεσε ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι η αποκατάσταση της δυνατότητας σίτισης σε όλες τις ελληνικές οικογένειες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By