Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσαρλς Σούμερ: Tα πράγματα θα πάνε καλύτερα στην Ελλάδα

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής πρόσθεσε ότι με την έγκριση του νέου μεταναστευτικού νόμου «θα μπορούν να έρχονται στην Αμερική και Έλληνες για να εργάζονται και να στέλνουν χρήματα στο σπίτι τους»

ellada

Την αισιοδοξία του ότι «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» στην Ελλάδα εξέφρασε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Τσαρλς Σούμερ, με δήλωσή του στο ΑΜΠΕ.

Ο κ. Σούμερ πρόσθεσε ότι, στο μεταξύ, με την έγκριση του νέου μεταναστευτικού νόμου «θα μπορούν να έρχονται στην Αμερική και Έλληνες για να εργάζονται και να στέλνουν χρήματα στο σπίτι τους», όπως είπε, επισημαίνοντας ότι στον ίδιο νόμο συμπεριλαμβάνεται εκτός από την Ελλάδα και η Κύπρος. Ο ίδιος, είχε καταθέσει τροπολογία στον νέο μεταναστευτικό νόμο, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα σε άνεργους νέους (π.χ. ειδικευμένοι επιστήμονες και εκπαιδευτικοί για διδασκαλία ελληνικής γλώσσας) να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις ΗΠΑ.

Ο κ. Σούμερ προέβη στην πιο πάνω δήλωση στο περιθώριο εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας), για να παρουσιαστούν οι δυο τελετάρχες της εθνικής παρέλασης της Ομογένειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου, στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By