Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τσοχατζόπουλος: Καμία σχέση με ακίνητα και off shore εταιρίες

Με εντάσεις και διαξιφισμούς συνεχίζεται η απολογία

fosphotos.com
fosphotos.com

Με ένταση ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς ο πρώην υπουργός επέμεινε και σήμερα σε αναφορές πολιτικών θεμάτων προκαλώντας τον εκνευρισμό του προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τον κάλεσε να μιλήσει για την ουσία της υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος θέλησε να κάνει μια ιστορική διαδρομή από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου, τη διαδοχή του άπω τον Κώστα Σημίτη και τη νύχτα των Ιμιων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου κ. Κατσιάνη ο οποίος του ζήτησε να απαντήσει για τις κατηγορίες που του αποδίδονται σχετικά με τις ύποπτες συναλλαγές. Η προτροπή του προέδρου ανέβασε τους τόνους καθώς ο κατηγορούμενος αντέδρασε, επαναλαμβάνοντας ότι είναι θύμα σκευωρίας.

Όπως ισχυρίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι μέσω της εταιρείας Νόμπιλις απέκτησε το επίμαχο ακίνητο στη Διονυσίου Αρεοπαγείτου,  δεν είχε καμία σχέση με την εταιρεία και αγόρασε το νεοκλασικό με απολύτως νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Είπε επίσης ότι το ακίνητο, τού το συνέστησε ,αρχικά προς ενοικίαση η συγκατηγορούμενή του, λογίστρια, Φρόσω Λαμπροπούλου.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και πάλι στην «επικοινωνιακή καταιγίδα» που έζησαν με τη σύζυγο του μετά την αγορά του επίμαχου ακινήτου. Οπως είπε «υπήρξαν συμφέροντα εκδοτικά-οικονομικά, κομματικά και στη συνέχεια οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα έκαναν πλακάκια για τα υποβρύχια».

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By