Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τύφλα να έχει η Κομανέτσι!

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ «εκλογές χθες» ανεξαρτήτως προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε εκλογές λίγο πριν ή λίγο μετά την Άνοιξη, δηλαδή μετά, με συμφωνία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

 

giorgos-stathakis_0

Απίστευτο διπλό σπάσιμο μέσης στον αέρα με επιτόπια περιστροφή! Η σχετική κωλοτούμπα από εδώ και πέρα θα λέγεται «Γιώργος Σταθάκης», προς τιμήν του τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ που την παρουσίασε σε παγκόσμια πρώτη σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον REAL FM.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ «εκλογές χθες» ανεξαρτήτως προσώπου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε εκλογές λίγο πριν ή λίγο μετά την Άνοιξη, δηλαδή μετά, με συμφωνία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Δε θέλει ο Αλέξης να κυβερνήσει πως αλλιώς να το πει. Εδώ έβαλε τον Μητρόπουλο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποχρεωθεί να εφαρμόσει μνημονιακές πολιτικές, αν δεν έχει πλειοψηφία. Και η Δούρου που έχει πλειοψηφία τι κάνει; Εφαρμόζει τις πολιτικές του Σγουρού! Πως το λένε βρε παιδί μου εκείνο το κινέζικο τσίρκο με τους ακροβάτες;

By