Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τώρα «καταδικάζει» η ΧΑ, που ήταν υπέρ του λουκέτου της ΕΡΤ

Ανακοίνωση του νεοναζιστικού κόμματος σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τον Ιούνιο

fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros

Τώρα «καταδικάζει» την επέμβαση στο Ραδιομέγαρο η Χρυσή Αυγή, η οποία όμως ήταν το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης υπέρ του λουκέτου της ΕΡΤ τον Ιούνιο.

Σε ανακοίνωση της το πρωί της Πέμπτης η ΧΑ αναφέρει: «Το σημερινό σόου που στήθηκε στην ΕΡΤ είναι μία ακόμη απελπισμένη κίνηση του Σαμαρά για να αλλάξει την ατζέντα και ο κόσμος να ξεχάσει την αντιλαϊκή και ανθελληνική πολιτική του. Η άθλια συγκυβέρνηση απέδειξε από την πρώτη μέρα που δημιούργησε το σήριαλ της ΕΡΤ πως λειτουργεί χωρίς κανένα σχεδιασμό και είναι άκρως επικίνδυνη για την χώρα. Έχει προσκυνήσει τους μεγάλους καναλάρχες, εργολάβους και νταβατζήδες που με παράνομες ρυθμίσεις τους χάρισε τα πάντα. Μονή λύση για την Ελλάδα να πέσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.»

Στις 13 Ιουνίου μετά το λουκέτο της ΕΡΤ η ΧΑ επίχαιρε, γράφοντας στην ιστοσελίδα της για «κρατικοδίαιτους υβριστές μας, που τα οικονομούσαν χοντρά από την κρατική τηλεόραση» και για «ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ, της άκρας αριστεράς (και ολίγον της ΝΔ)», τα οποία δεν πρόβαλαν όπως υποστήριζε τις θέσεις του νεοναζιστικού κόμματος. «Ανάμεσα στους υπαλλήλους της ΕΡΤ που χάνουν τη δουλειά τους υπάρχουν και οικογενειάρχες, που έβγαζαν τίμια το μεροκάματο, δούλευαν πραγματικά το ωράριό τους, όχι σαν τα πολλά κοπρόσκυλα, που δεν ξέρανε ούτε πού πέφτουν τα στούντιο της κρατικής τηλεόρασης», έλεγε τότε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By