Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπάλληλος ξενοδοχείου μαχαίρωσε είκοσι φορές 11χρονο παιδί

Το παιδί βρέθηκε έπειτα από ώρες αιμόφυρτο καθώς είχε δεχθεί 20 μαχαιριές, ενώ ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε.

entekaxronos-kritiΜια απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε στον Ανισαρά Χερσονήσου όπου μια οικογένεια Ρώσων πραγματοποιούσε διακοπές.

Συγκεκριμένα, ένα αγοράκι 11 ετών, αργά το βράδυ, αντιλήφθηκε ότι έχασε το κινητό και τον φορητό του υπολογιστή και είπε στους γονείς του ότι θα πάει για τα ψάξει, αλλά η ώρα περνούσε και αυτό δεν επέστρεφε.

Οι γονείς του κατήγγειλαν στην Ελληνική Αστυνομία το γεγονός και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, κάτι που έγινε στις 2 περίπου τα ξημερώματα.

Αυτό που προκάλεσε σοκ σε όλους, ήταν η διαπίστωση πως το παιδί είχε κυριολεκτικά κατακρεουργηθεί καθώς είχε δεχθεί 20 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Το παιδί οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή, καθώς οι γιατροί δεν είναι σίγουροι ακόμα αν έχει τραυματιστεί ο νωτυέος μυελός του.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που έγινε με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον δράστη της επίθεσης, που είναι ένας 20χρονος Ολλανδός που εργαζόταν ως ανιματέρ στο ξενοδοχείο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, ενώ υπέδειξε και το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε το μικρό παιδί.

(φωτογραφία από το prismanews.gr)

By