Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία», λέει η μητέρα του Φύσσα

«Πληρωμένος φονιάς» είπε για τον δράστη Γιώργο Ρουπακιά

killahpΑυτόπτης μάρτυρας έχει τραβήξει βίντεο τη στιγμή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και το παρέδωσε στην αστυνομία, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η μητέρα του Μαγδαληνή Φύσσα ενώ κατήγγειλε ότι η κοπέλα του παρακαλούσε 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ να σπεύσουν για να τον σώσουν κι εκείνοι απάντησαν: «Θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;»

Η μητέρα του 34χρονου Παύλου ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να βάζουν ταμπέλες στο παιδί της και συμπλήρωσε: «Δεν υπήρξε προηγούμενο με κανέναν». «Ελεύθερο μυαλό ήταν και τίποτε άλλο. Και αν θέλετε να μάθετε ακριβώς ποιος ήταν, ακούστε τα τραγούδια του», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας το συμβάν, είπε ότι ο γιος της ζήτησε από την κοπέλα και τους τέσσερις φίλους του να σκορπιστούν στα γύρω στενά προκειμένου ο ίδιος να καθυστερήσει με το λόγο τους δράστες. Όπως ανέφερε, αντιμετώπισε τους τρεις αλλά εμφανίστηκε -από την αντίθετη πλευρά του δρόμου- ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος του είπε «θα σε καθαρίσω». Αναφερόμενη τέλος στο δράστη είπε: «Ήταν πληρωμένος φονιάς και τον έστειλαν εκεί».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By