Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Υπέγραψε ο Νίνης στον Παναθηναϊκό -«Γυρίζω στο σπίτι μου»

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης που υπέγραψε πριν από λίγο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

pegasus_LARGE_t_1041_105703771Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για τα επόμενα δυόμισι χρόνια και τον καλωσορίζουμε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στον Παναθηναϊκό, στο “σπίτι” μου. “Διψάω” να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και πάλι, δίνοντας μου την δυνατότητα να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίνη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».

Ο Νίνης, που είχε φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 για την Πάρμα δεν «έπιασε» στην ιταλική ομάδα (μόλις 14 συμμετοχές και άλλες 12 ως δανεικός στον ΠΑΟΚ) και το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος.

Στην μεγάλη απορία που θα έχουν πολλοί (λογικά) γιατί ο Παναθηναϊκός πήρε τον παίκτη τώρα και γιατί δεν το έκανε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι πως ο Νίνης ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες που είχε, να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

By