Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπέρ των απόψεων Βορίδη ο υπουργός Υγείας

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Αδωνις Γεωργιάδης

adonisΣτο πλευρό του Μάκη Βορίδη τάσσεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου στο συνέδριο του ΝΔ.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA, χαρακτήρισε «απολύτως καταστροφική για τη χώρα την πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80» τασσόμενος ουσιαστικά υπέρ των απόψεων Βορίδη. Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι τη δεκαετία του ’80 ξεκίνησε ο εκτροχιασμός της χώρας.

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Βορίδης επέμεινε στις απόψεις του, ωστόσο εξήγησε πως η χθεσινή αναφορά του στον Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ απευθυνόταν στο εσωτερικό του κόμματος και ότι ειπώθηκε σε έναν γενικότερο πλαίσιο μιας ιδεολογικής κατεύθυνσης.

Στον αντίποδα υποκριτική χαρακτήρισε, πάντα μέσω της πρωινής εκπομπή του MEGA, τη θέση του κ. Βορίδη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και υπογράμμισε ότι οι δηλώσεις του υπονομεύουν την λειτουργία της κυβέρνησης.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος, κληθείς να σχολιάσει την επίμαχη δήλωση Βορίδη, ανέφερε ότι πρέπει να πει ο βουλευτής της ΝΔ ποια ήταν η καταστροφή της χώρας και που οφείλεται. Μάλιστα ανέφερε πως «ο κ. Βορίδης έχει μία πλευρά ψηφοθήρα και είναι κρίμα γιατί είναι άτομο με πολύ μεγάλες ικανότητες. Δεν έχει καταλάβει ότι ο καιρός έχει περάσει για τέτοιου είδους πολιτικούς».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By