Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Υπερπολυτελές έργο στη Λεμεσό από τον Philippe Starck

Ένα έργο σταθμό  με τη σφραγίδα του γνωστού σχεδιαστή θα αποκτήσει η Κύπρος και η πόλη της ΛεμεσούStark

H διεθνής εταιρεία σχεδιασμού, ανάπτυξης και branding, yoo, αναμένεται να λανσάρει μαζί με τη βραβευμένη εταιρεία Rοsly Investments LTD, ένα παραλιακό πολυτελές έργο στην Κύπρο –το πρώτο branded project που γίνεται στην Κύπρο από εταιρεία διεθνούς εμβέλειας- υπό την καθοδήγηση ενός από τους πιο σεβαστούς εν ζωή σχεδιαστές παγκοσμίως, του Philippe Starck.   Αναπτυγμένα από την Rosly Investments, 51 βίλες, οκτώ διαμερίσματα κι ένα club, θα δημιουργηθούν στην παραλία της ακτής της Λεμεσού, συνδυάζοντας την απομονωμένη μεσογειακή τοποθεσία με τον ξεχωριστό σχεδιασμό και τις καλύτερες παροχές πολυτελείας, όπως αυτοκίνητα με σοφέρ επί 24ώρου βάσεως, θυρωρείο, συλλόγους αλιείας και θαλαμηγών, καθώς και σπα και σαλόνι ομορφιάς, κινηματογράφο και αμφιθέατρο. Οι διαμένοντες θα επωφελούνται επίσης από ασυναγώνιστες υπηρεσίες όπως ιδιωτικές αγορές, φύλαξη παιδιών και υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής.

Ο John Hitchcox, Πρόεδρος της yoo, σχολιάζει: «Η Κύπρος ξεπερνά τις προσδοκίες και δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία από αυτή την ήσυχη γωνιά της Μεσογείου για μια πολυτελή απόδραση. Η yoo, εμπνευσμένη από to brand Starck, είναι γνωστή για τη δημιουργία κατοικιών που εμπνέουν τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, και προσδοκούμε αυτό το έργο να μην αποτελέσει εξαίρεση».

Philippe Starck και John Hitchcox

1Στην τοποθεσία Κόλπος Ακρωτηρίου, στη νότια ακτή του νησιού, ακριβώς δίπλα από το πεντάστερο ξενοδοχείο Le Meridien, οι κατοικίες θα απέχουν 18 λεπτά από ένα εκ των πλέον πολυσύχναστων λιμανιών της Μεσογείου, αυτό της Λεμεσού, 35 λεπτά από την πρωτεύουσα και 30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.   Το έργο ορόσημο για τη Λεμεσό και την Κύπρο, θα ξεκινήσει περί τα τέλη του 2014. Μάλιστα, στις 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κάθοδος της ομάδας της yoo στην Κύπρο, ενώ μέχρι τον Οκτώβριο του 2014, το νησί θα επισκεφθούν ο πρόεδρος της yoo John Hitchcox και ο Philippe Starck για να λανσάρουν το πρότζεκτ.   Ο Starck είναι ένας ευρηματικός σχεδιαστής που έχει εξαπλώσει τη δημιουργικότητα και τις ιδέες του με ελευθερία στο πεδίο του σχεδιασμού εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Έχει βάλει τη σφραγίδα του στα πάντα, από μοτοσικλέτες μέχρι το προεδρικό παλάτι των Ηλυσίων.   Από τότε που ένωσε τις δυνάμεις του με έναν από τους πιο ισχυρούς κτηματομεσίτες παγκοσμίως, τον John Hitchcox για να δημιουργήσουν την yoo, η επωνυμία yoo, εμπνευσμένη από την Starck, έχει δει την επιτυχή ολοκλήρωση πάνω από 20 έργων ανά τον κόσμο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By