Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαζεύουν υπογραφές για να φύγει ο Άδωνις από το Υγείας

Συλλογή υπογραφών πραγματοποιούν Έλληνες πολίτες μέσω διαδικτύου, ζητώντας την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη από το υπουργείο Υγείας.

fosphotos.com
fosphotos.com

Η πρωτότυπη μορφή διαμαρτυρίας ξεκίνησε  σήμερα το πρωί μέσω της ιστοσελίδας  avaaz.org, της μεγαλύτερης online κοινότητας για καμπάνιες διαμαρτυρίας και ευαισθητοποίησης μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για τον ίδιο ιστότοπο μέσω του οποίου πριν από ένα μήνα είχαν συλλεχθεί πάνω από 3.000 υπογραφές κατά της συμμετοχής του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο συνέδριο TEDGlobal 2013.

Η ηλεκτρονική αίτηση κατά της συμμετοχής του κ.Γεωργιάδη στην κυβέρνηση αναφέρει: «Είναι απαράδεκτο να έχουμε Υπουργό και μάλιστα σε έναν από τους πιο ευπαθείς τομείς στην Ελλάδα, έναν τύπο ο οποίος το μόνο που μπορεί να κάνει (?) είναι να πουλάει εγκυκλοπαίδειες στην τηλεόραση» . Ο δημιουργός της καμπάνιας καλεί τους πολίτες να υπογράψουν τη διαμαρτυρία, που θα σταλεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σχολιάζοντας: «Ας τοποθετηθεί σε κάθε Υπουργείο τουλάχιστον κάποιος σχετικός με τον εκάστοτε τομέα. Αλλιώς είναι πολύ χοντρή η κοροϊδία».

Μέσα σε μία ώρα από τη δημιουργία της αίτησης, είχαν υπογράψει περισσότεροι από 260 χρήστες.

Η συλλογή υπογραφών γίνεται ειδικότερα στη διεύθυνση:

http://www.avaaz.org/en/petition/Apompompi_toy_Adoni_Georgiadi_apo_kathe_Ypoyrgeio/?rc=fb&pv=0

(Visited 1 times, 1 visits today)
By