Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Υπ. Εσωτερικών: Ελάχιστα τα προβλήματα στην μεταφορά των μαθητών

H τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόφιλου Λεονταρίδη, έδωσε διέξοδο στα προβλήματα

mathites640_090314

Με ελάχιστα προβλήματα σε πανελλαδικό επίπεδο λειτούργησε σήμερα, κατά την πρώτη ημέρα των σχολείων, η μεταφορά μαθητών, αφού η τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόφιλου Λεονταρίδη, φαίνεται να έδωσε διέξοδο στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την καθυστέρηση των περιφερειών στην προκήρυξη διαγωνισμών, με το θέμα των χιλιομετρικών αποστάσεων και της μεταφοράς των μαθητών των μουσικών σχολείων.

Ακόμα και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που έχει παρουσιάσει τη σοβαρότερη υστέρηση στη μέριμνα της μεταφοράς των μαθητών, η μεταφορά πραγματοποιήθηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, με εξαίρεση μερικά στον σχεδιασμό των δρομολογίων στην Ικαρία.

Ο κ. Λεονταρίδης απέστειλε έγγραφο στον γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Σπύρο Σπυρίδωνα, με το οποίο ζητά να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αναζητηθούν οι ευθύνες για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δημοπράτηση των διαγωνισμών. Και αυτό γιατί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι η μοναδική περιφέρεια που δεν πραγματοποίησε τον διεθνή διαγωνισμό που προβλεπόταν από τον Φεβρουάριο.

By