Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φλωρίδης για Πάγκαλο: Στην Ελλάδα έχουμε εξευτελίσει τα πάντα

Οι δηλώσεις Πάγκαλου για παρακολούθηση του Αμερικανού πρέσβη συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις

giorgos floridis

«Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να λύσουμε και αυτά των Αμερικανών με τους Ευρωπαίους», σχολίασε σκωπτικά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου περί παρακολούθησης των Αμερικανών πρέσβεων, οι οποίες προκάλεσαν αίσθηση και αντιδράσεις.

«Ο κ. Πάγκαλος ήθελε να πει με το δικό του τρόπο ότι όλοι παρακολουθούν όλους. Σε καμία περίπτωση δεν παρακολουθούσαμε επί της δικής μου υπουργίας», δήλωσε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Στην Ελλάδα έχουμε εξευτελίσει το σύμπαν, βγάζουμε στη φόρα κάθε κρατικό μυστικό, δεν υπάρχει η ανάγκη να υπερασπιστούμε την κρατική μας υπόσταση» πρόσθεσε.

Πρόσθεσε ότι η Αμερική έχει σοβαρό πολιτικό και ηθικό πρόβλημα απέναντι στην Ευρώπη και η Ευρώπη το αξιοποιεί. «Το ερώτημα είναι μέχρι που φτάνουν αυτά, ότι οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν το ξέρουμε. Όμως είναι σοβαρό πρόβλημα ηθικής τάξεως να παρακολουθούν τους ηγέτες του κόσμου» δήλωσε.

Ο πρώην υπουργός άφησε αιχμές και κατά του ΠΑΣΟΚ. «Στο ΠΑΣΟΚ απολύτως δεν έχουν βάλει μυαλό. Το ΠΑΣΟΚ παθαίνει ό,τι παθαίνει για τα λάθη που του φορτώνουν και αυτά που αξίζει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By