Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φορτούνης: Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύθηκαν…»…

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ», τόνισε ο Κώστας Φορτούνης που αποτελεί πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, από τις Ακαδημίες του οποίου ξεπήδησε.

thumbnail (2)«Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη», πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του πρωταθλητή: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Ο Κώστας Φορτούνης γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1992 στα Τρίκαλα και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του συλλόγου, ενώ στα 16 του εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της γενέτειράς του, Α.Ο. Τρικάλων και δύο χρόνια αργότερα μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης. Το 2011 μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Καϊζερσλάουτερν, την οποία πλέον αφήνει για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα .

 

By