Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φραντσέσκα Πασκάλε: «Δεν θέλω τα χρήματα του Σίλβιο, αλλά την θαλπωρή της αγκαλιάς του»

«Ζητώ κάθε ημέρα από τον Σίλβιο να με παντρευτεί, αλλά δεν θέλω τα λεφτά του», δηλώνει η Ναπολιτάνα Φραντσέσκα Πασκάλε, η αρραβωνιαστικιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ιλ Φάτο Κουοτιντιάνο»

1«Είμαι έτοιμη να δεσμευθώ και γραπτά: από τον Σίλβιο δεν θέλω χρήματα, παρά μόνον την θαλπωρή της αγκαλιάς του», τόνισε η Πασκάλε, σύμφωνα με την οποία «ο Καβαλιέρε είναι κάθε άλλο παρά ηλικιωμένος, διαθέτει μοναδική δυναμικότητα και ζωντάνια. Διότι είναι σαφές ότι δεν μπορεί την μια ημέρα να είναι γέρος και την επόμενη ένας νέος γεμάτος δύναμη».

Στην σύντομη συνέντευξή της η Πασκάλε είπε, επίσης, ότι ο γάμος δεν της με τον «μίστερ τιβί» ελπίζει να μην τελεσθεί στην έπαυλη του Άρκορε, έξω από το Μιλάνο, «αλλά στο νησάκι του Κάπρι, απέναντι από την Νάπολη, κάτω από τον ήλιο».

«Τσακωνόμαστε συχνά, διότι είμαι ναπολιτάνα και κατά συνέπεια με τους ανθρώπους που αγαπώ, είμαι πάντα κτητική. Κάθε βράδυ, όμως, πριν πάμε να κοιμηθούμε, συμφιλιωνόμαστε και αγκαλιαζόμαστε, με ένα ειλικρινές χαμόγελο» τονίζει, τέλος, η Φραντσέσκα Πασκάλε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους ότι «δεν παντρεύεται, διότι, πλέον, είναι πολύ γέρος».

By