Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φραστική επίθεση σε Μιχελάκη- Σηφουνάκη με χυδαίες εκφράσεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Είχε μόλις γίνει γνωστό ότι οι δικογραφίες για την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος έφθαναν από ώρα σε ώρα στη Βουλή

mixelakisA

Απρόκλητη, χυδαία επίθεση με εκφράσεις πεζοδρομίου δέχθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής, έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας από βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης.

Είχε μόλις γίνει γνωστό ότι οι δικογραφίες για την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος έφθαναν από ώρα σε ώρα στη Βουλή.

«Θα σας γ@@@ αρχ@@@», άρχισαν να φωνάζουν προς τους Γιάννη Μιχελάκη και Νίκο Σηφουνάκη. Περισσότερο ψύχραιμος ο υπουργός Εσωτερικών δεν έδειξε να τους δίνει σημασία, επιχείρησε να συγκρατήσει τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. «Άντε γ@@@», συνέχισε να φωνάζει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι δημοσιογράφοι προσπαθώντας να μάθουν τι είχε συμβεί, ήρθαν αντιμέτωποι με έναν οργισμένο Ηλία Κασιδιάρη που συνέχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τους τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και το Νίκο Σηφουνάκη για εσχάτη προδοσία.

Λίγο αργότερα, στην ολομέλεια της Βουλής ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επανέλαβε τα περί αίσχους και θεσμικής εκτροπής της κυβέρνησης που θέλει να εξοντώσει τη Χρυσή Αυγή και εξαπέλυσε νέα στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας οι βουλευτές του κόμματός του δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν και για τίποτε.

By