Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καταδικάστηκε για 4 χρόνια ο «άνθρωπος των Αράβων», Β. Τσάκας

«Δάγκωσε» επιχειρηματία για 80.000 ευρώ

tsakas_paok

Νέα επεισόδια στο σίριαλ με τον Βλάση Τσάκα, τον άνθρωπο που για μια σειρά μηνών «έφερνε» και «ξαναέφερνε» ζάμπλουτουθς Άραβες επιχειρηματίες για να επενδύσουν στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά στο τέλος τα χρήματα έμειναν στην έρημο…

Από φέτος ο «άνθρωπος των Αράβων» είχε φέτος φερόταν ως «ισχυρός άνδρας» στην ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα με μακεδονικά media,  Τσάκας υποσχέθηκε δάνειο σε γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία από ξένη τράπεζα, πήρε ποσό 80.000 ευρώ περίπου, αλλά δεν επέστρεψε τα χρήματα όταν η αίτηση για το δάνειο απορρίφθηκε. Ο Εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του Τσάκα και εισηγήθηκε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μόνο με καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ, αλλά τελικά το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και η έφεση έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Εναντίον του είχε υποβάλει μήνυση ο θιγόμενος επιχειρηματίας, ενώ ο Τσάκας απουσίαζε από το δικαστήριο όπου μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ο Βασίλης Μορφιάδης, ο οποίος κατέθεσε ότι Τσάκας και Κανάκης διατηρούν ακόμη και σήμερα φιλική σχέση, αφού περίπου κάθε 15 ημέρες παρακολουθούν μαζί τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καβάλας.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By