Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Φυλλάδια σε παραλίες μοίρασε ο Στ. Θεοδωράκης

Με βολές κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του αιγιαλού

theodorakis-stavros-potami

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μοίρασε φυλλάδια στις παραλίες του Αλίμου, του Καλαμακίου και του Π. Φαλήρου στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κινήματος με τίτλο «Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου», με βολές κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του αιγιαλού.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινήματος, ήταν να τονίσει ότι πέρα από τις κακές κυβερνήσεις και τη συλλογική ευθύνη, υπάρχει και η ατομική ευθύνη του καθενός για την προστασία της παραλίας και του αιγιαλού.

Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τους εθελοντές ήταν και τα στελέχη του Κινήματος Δημήτρης Κοντοπίδης και Στέφανος Ψημένος.

«Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχει πάρει την κατηφόρα και οι ρυθμίσεις που προωθούν για τις παραλίες αλλά και για τα δάση, δεν λύνουν προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα αλλά μάλλον εξυπηρετούν μικρά και μεγάλα συμφέροντα» δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «έχω την αίσθηση ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αυτό που κυρίως κάνει είναι να λέει όχι, όχι, όχι, εμείς δεν ήμαστε το κόμμα του όχι, εμείς ήμαστε το κόμμα του διαλόγου, εμείς προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αυτό μας ενδιαφέρει. Δεν μας ενδιαφέρει να περάσουμε καλά σε μια δεύτερη πολιτική παρουσία».

By