Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φωτιά στα στοιχήματα του πριγκιπικού βρέφους

Τα επικρατέστερα ονόματα είναι Ελισάβετ, Νταϊάνα ή Αλεξάνδρα.

william-kateΦωτιά έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων στην Βρετανία, σχετικά με το όνομα που θα έχει το πριγκιπικό βρέφος, με επικρατέστερα τα Ελισάβετ, Νταϊάνα ή Αλεξάνδρα, που αναμένεται να γεννηθεί τον Ιούλιο.

Το βρέφος θα είναι το πρώτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ, που επισήμως αποκαλούνται Δούκας και Δούκισσα του Κέμπριτζ και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011.

Αν και το φύλο του μωρού δεν έχει δημοσιοποιηθεί, όλα τα στοιχήματα κάνουν λόγο για κορίτσι ύστερα από το περιστατικό του περασμένου μήνα όταν η Κέιτ ευχαρίστησε μία βρετανίδα για το μωρουδιακό δώρο που της έκανε λέγοντάς της: «Σας ευχαριστώ, θα το πάρω για την κ…» κι απότομα σταμάτησε.

Το γραφείο στοιχημάτων Coral δίνει πιθανότητες να ονομαστεί το μωρό Αλεξάνδρα 12-1, από 25-1 που ήταν πριν από λίγο καιρό.

Συνολικά, το όνομα Ελισάβετ παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των γραφείων στοιχημάτων (5-1), ακολουθεί το Νταϊάνα (6-1) και τρίτο το Βικτόρια (7-1).

Μπορεί το Αλεξάνδρα να μην είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την βρετανική μοναρχία, όπως τα άλλα τρία, αλλά θεωρείται και αυτό πιθανό. Η 76χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα είναι εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ.

 

 

By