Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φωτογραφίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς από Μιχαλολιάκο και Παππά

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιεύει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να φωτογραφίζονται μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα

mixaloliakos799_131213ii

Αποκαλυπτήρια για τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αποτελεί μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων που έρχεται στο φως και δείχνει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να αποδίδουν τιμή στους Χίτλερ-Μουσολίνι.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» δημοσιεύει τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Χρήστο Παππά να φωτογραφίζονται μπροστά από το «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα, ενώ η εφημερίδα παραθέτει και «στιγμιότυπο» και από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, με αφορμή τα γενέθλια του Φίρερ. Παράλληλα, πριν από δύο χρόνια, μέλη της Χρυσής Αυγής, με «πρωτομάστορα» τον Ηλία Κασιδιάρη, γιόρτασαν το θερινό Ηλιοστάσιο με τη σβάστικα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα ναζισμού από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής.

Ο γενικός γραμματέας της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος και ο δεύτερος τη τάξει Χρήστος Παππάς φωτογραφίζονται μόνοι ή από κοινού με αρκετή υπερηφάνεια υψώνοντας το δεξί χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό, έχοντας περασμένη στο μπράτσο τους τη σβάστικα.

mixaloliakos1
Ο Ν. Μιχαλολιάκος στο βήμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής
mixaloliakos2
Ο Ν. Μιχαλολιάκος με ναζιστικό περιβραχιόνιο
pappas1
Ο Χρ. Παππάς απευθύνεται από το βήμα με την νεκροκεφαλή- σήμα των Ες Ες

 

papas2
Ο Χρ. Παππάς μπροστά στο νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στο Διόνυσο
pappas3
Ο Χρ. Παππάς στέκεται προσοχή μπροστά από την αφίσα για τον θάνατο του Ρούντολφ Ες

 

pappas4
Ο Χρ. Παππάς με τον Αντώνιο Ανδρουτσόπουλο (Περίανδρος)
nazi1
Ομάδα χρυσαυγιτών στις 21.12.2012, τα χαράματα του χειμερινού ηλιοστάσιου ύστερα από ολονυχτία, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών- Επικεφαλής ο Ηλ. Κασιδιάρης

 

By