Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χάλασα, αλλά ξαναέφτιαξε του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ

Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στον «δικέφαλο».

tzavel12Η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ θύμιζε κάτι σαν… ασανσέρ, από τα πολλά σκαμπανεβάσματα.

Τη μία ο διεθνής μέσος ήταν κοντά στον «δικέφαλο» και την επόμενη παρουσιάζονταν εμπόδια που τον απομάκρυναν από την Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μετά τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην συμπρωτεύουσα, η απόκτησή του έδειχνε να χαλάει λόγω οικονομικών.

Ωστόσο, από την Κυριακή υπήρξε επαναπροσέγγιση, με αποτέλεσμα την Δευτέρα ο πρώην μπακ της Μονακό να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον «δικέφαλο».

«ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο διεθνής αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει τετραετή διάρκεια.

Ο Τζαβέλλας το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, ενώ γνώρισε και τους νέους συμπαίκτες του. Ο παίκτης του Δικεφάλου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταγραφή του αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By