Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ: Για το ντάμπλ οδεύει η ΑΕΚ

Με το φανατισμένο κοινό στο πλευρό της, η ομάδα της Ένωσης φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

aek-xantball

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου, στην Κυψέλη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους στον τρίτο τελικό της Α1 χάντμπολ ανδρών.

Με το φανατισμένο κοινό στο πλευρό της, η ομάδα της Ένωσης φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Όλα θα μετρήσουν, ψυχολογία, φυσική κατάσταση, αγωνιστικότητα, καθαρό μυαλό. Στα χαρτιά είμαστε το φαβορί. Υπάρχει άγχος, όπως είναι φυσιολογικό. Παίζεται ένας τίτλος και είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις στο παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, ενώ ο Νίκος Σαμαράς είπε για τον Διομήδη:
«Είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Ό,τι έχουμε να δώσουμε είναι σε αυτό το ματς. Εμείς δεν έχουμε το άγχος. Το φαβορί είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ψυχολογικά και αγωνιστικά είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Σέντρα του τελικού στις 8 με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV.

-Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με τη νίκη της 27-17 επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου βρέθηκε στην 3η θέση του πρωταθλήματος (με συνολικές νίκες 2-0).

Βαγγέλης Μελέκογλου

By