Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χέβι Μέταλ-ιστ στην Τούμπα [βίντεο]

Σκληρό ροκ από τους Ουκρανούς, που κέρδισαν 2-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του.

PAOKΜε το ενάμιση πόδι εκτός προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας ήττα του από την Μέταλιστ με 2-0.

Ο «δικέφαλος» παίζοντας στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και με δυνατή βροχή στο πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή όμως δεν μπορούσε να την μετουσιώσει σε γκολ.

Κάτι που δεν συνέβη ούτε και στην φάση του 16′ όταν ο Γεωργιάδης βγήκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των Ουκρανών, αλλά το κοντρόλ του ήταν κάκιστο, με αποτέλεσμα ούτε σουτ να μην προλάβει να κάνει.

Έτσι φτάσαμε στο 43ο λεπτό, όπου σε μία ανύποπτη φάση ο Μιγέλ Βίτορ έκανε χέρι στην μεγάλη περιοχή του Χακόμπο, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι και τον Ντέβιτς να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η εικόνα αυτή, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί συνεχίστηκε και στην επανάληψη.

Αυτή την φορά το λάθος που «χάρισε» το δεύτερο γκολ στην Μέταλιστ ήταν του Χακόμπο, ο οποίος έκανε μία άστοχη έξοδο αρκετά μακριά από την εστία του.

Ο Ντέβιτς τον πέρασε, σούταρε από μακριά και σκόραρε το δεύτερο γκολ, τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον ίδιο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του Χάρκοβο την επόμενη Τετάρτη, ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By