Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χαλάει ο καιρός σε όλη τη χώρα

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από το απόγευμα.

rain1Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και στην Κρήτη, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει κάθετη πτώση.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθεί καταιγίδα, πιθανόν ισχυρή, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, προβλέπονται με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στις νοτιότερες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από αργά το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες το απόγευμα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες,κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

By