Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 5:30 το πρωί!

Η… ιστορική συνεδρίση του Δ.Σ. Ν.Προποντίδας

diavgeiaΣτην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γραφεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας που διεξήχθη στις 5.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έκδοση αδειών συμμετοχής των εμπόρων και επαγγελματιών που ήρθαν και έστησαν την πραμάτεια τους στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμαντος.

Με το φόβο των αυστηρών ελέγχων της αστυνομίας για παράνομο εμπόριο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Προποντίδας με πρησμένα μάτια και έναν καφέ στο χέρι προσήλθαν αξημέρωτα για να συνεδριάσουν!
Ο πρόεδρος του ΔΣ εισηγούμενος το θέμα εξέφρασε την έκπληξή του, διότι εδώ και 81 χρόνια δεν απαιτήθηκε και δεν εκδόθηκε φυσικά καμιά άδεια λειτουργίας…

Ο κ. Κωνσταντίνος Κοκκινίδης ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν την απόφαση «για να εκδοθούν άδειες συµµετοχής για τους συµµετέχοντες στην παραδοσιακή θρησκευτική εµποροπανήγυρη του Αγίου Μάµα (…) προς αποφυγή ματαίωσης της διεξαγωγής της, γεγονός που θα έχει τεράστιες δυσμενείς συνέπειες για όλη την τοπική κοινωνία και προς αποφυγή δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης»…

Στην απόφαση του ΔΣ που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ βιαστικά στις 07.39 το πρωί παρουσιάζεται το σκεπτικό της απόφασης, η οποία τελικά ψηφίστηκε ομόφωνα.

Σύμφωνα με την απόφαση το Δ.Σ. Ν.Προποντίδας «εκδίδει άδεια συµµετοχής στην παραδοσιακή εµποροπανήγυρη του Αγίου Μάµα Χαλκιδικής , µε ισχύ επτά συναπτών ηµερών από την 31/8/2013 µέχρι και την 6/9/2013 σε εµπόρους και σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου εµπορίου».

ΠΗΓΗ: halkidikinews.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By