Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χατ τρικ ο Νεϊμάρ στο 6-0 της Μπάρτσα -πέρασε από την Βιγιαρεάλ η Ρεάλ

Με έξι γκολ φιλοδώρησε η Μπαρτσελόνα την Γρανάδα (6-0), τα τρία απ αυτά σημείωσε ο Νεϊμάρ στο πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Μπάρτσα στην Primera Division.

NeymarΣτο 26′ ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς για να έρθει στο 42′ ο Ράκιτιτς να δώσει προβάδισμα δυο γκολ στους γηπεδούχους, οι οποίοι πριν κλείσει το ημίχρονο είδαν ξανά τον Νεϊμάρ να σκοράρει και να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου (3-0). Η Μπαρτσελόνα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 61′ ο Μέσι έγραψε το 4-0 για να έρθει στο 65′ ο Νεϊμάρ με το 3ο προσωπικό του τέρμα να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Ο χορός των γκολ, όμως, δεν σταμάτησε εκεί με τον Μέσι στο 81′ να διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Αποτελεσματική η Ρεάλ

Η «βασίλισσα» πέρασε με 2-0 από το «Μαδριγάλ» όχι γιατί ήταν ανώτερη, αλλά γιατί ήταν πιο αποτελεσματική. Οι Μαδριλένοι έκαναν λίγες φάσεις μπροστά στην εστία της Βιγιαρεάλ, όμως κατάφεραν δυο φορές να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, την ώρα που οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικούς συνδυασμούς, έφθαναν στην περιοχή, όμως τους έλειπε η καλή τελική προσπάθεια.

Στο 32′ ο Μόντριτς κόντρα στη ροή του ματς έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ, ενώ στο 40′ ο Μπενζεμά εκμεταλλευόμενος ασίστ του Κροάτη σέρβιρε έτοιμο γκολ στο Ρονάλντο που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

By