Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χαϊκάλης: Δεν μπορούμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για συνεργασίες

«Με φοβίζει μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και δικαιωθεί»

xaikalisA

Απάντηση στα όσα δήλωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, περί συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως είπε, υπάρχουν «κόκκινες» γραμμές, ενώ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποδεχθεί κάποια πράγματα. «Ο κ. Τσίπρας δεν έθεσε θέματα εθνικών θεμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν διαφορετικές τοποθετήσεις και σε θέματα φορολογίας, εξωτερικής πολιτικής και διεθνών θεμάτων. Πρόσθεσε, μάλιστα ότι ως αντιμνημονιακά κόμματα, υπάρχουν κάποιες γραμμές. «Συμφωνούμε ότι πρέπει να υπάρξει γραμμή παραγωγής και πρέπει να υπάρξει και μία αντιμετώπιση της ανεργίας και της ανάπτυξης της χώρας».

Ωστόσο, ο κ. Χαϊκάλης δήλωσε: «Έχουμε το δικό μας πρόγραμμα, τη δική μας πολιτική. Δεν μπορούμε να πούμε, αυτή τη στιγμή, για συνεργασίες ούτε τι θα συμβεί αύριο στον τόπο, αν δεν γίνουν εκλογές», επισημαίνοντας «ξέρετε τι με φοβίζει; Δεν είναι το θέμα ότι, αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνουμε χάλια. Μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και δικαιωθεί».

By