Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χριστοφιλοπούλου: Δέσμη πολιτικών μέτρων κατά του νεοναζισμού

«Θα προστατέψουμε την Διαύγεια και θα την πάμε παραπέρα» ξεκαθάρισε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

eviΗ υφυπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, μίλησε στον Real FM, για τις εξελίξεις στο θέμα της Χρυσής Αυγής, την Διαύγεια αλλά και την κινητικότητα – διαθεσιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

«Το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του, θα πρέπει να εξαντλήσουμε τα όρια του παρόντος συντάγματος και για τη διακοπή της χρηματοδότησης και θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι με συνταγματική αναθεώρηση θα μπορούνε να περιθωριοποιήσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας κομμάτων που σχετίζονται με τον ρατσισμό, την μισαλλόδοξη βία και τον νεοναζισμό», σχολίασε αρχικά η Έ. Χριστοφιλοπούλου και πρόσθεσε:

«Θα πρέπει να υπάρξει μια δέσμη πολιτικών μέτρων που θα αγκαλιαστεί από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Μέτρων πρόληψης και μέτρων καταστολής».

Η κ. Χριστοφιλοπούλου αναφέρθηκε και στο θέμα των νομοθετικών ρυθμίσεων για την «Δι@υγεία»:

«Θα προστατέψουμε την Διαύγεια και θα την πάμε παραπέρα. Αυτές οι νομοθετικές ρυθμίσεις θωρακίζουν και πάνε παραπέρα τη Διαύγεια. Αξιοποιούμε την Διαύγεια για να μπορούν οι πολίτες να εξυπηρετούνται στις συναλλαγές του με το δημόσιο», είπε και πρόσθεσε:«Η ανάρτηση παραμένει υποχρεωτική από όλους, απολύτως και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Αυτό δεν αλλάζει».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By