Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χριστοφιλοπούλου: Όσοι μιλάνε τώρα ήθελα να τους δω στις επάλξεις πριν τις εκλογές 

«Δεν είναι τάβλι η πολιτική. Χρειάζεται ευθύνη η πολιτική και συλλογικότητα. Πρέπει να γίνει διάλογος ενωτικός» σημείωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

xristofilA

Επίθεση εξαπέλυσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τάσσονται κατά του εγχειρήματος της Ελιάς.

Μιλώντας στο Mega, η κ. Χριστοφιλοπούλου δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος- Ρέππα, Σκανδαλίδη και Γερουλάνου- που έχουν εκφράσει ανοιχτά τις ενστάσεις τους. «Όσοι μιλάνε τώρα ήθελα να τους δω στις επάλξεις πριν τις εκλογές, για ποιες επάλξεις αγωνίζονται τώρα; » διερωτήθηκε, αφήνοντας αιχμές για την στάση τους.

«Δεν είναι τάβλι η πολιτική. Χρειάζεται ευθύνη η πολιτική και συλλογικότητα. Πρέπει να γίνει διάλογος ενωτικός» πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε ότι οι αποφάσεις του δικαστηρίου είναι σεβαστές, ωστόσο, παρέπεμψε  στην επικείμενη απόφαση του Αρείου Πάγου για το συγκεκριμένο ζήτημα.  «Τελειώνει η κινητικότητα με διαθεσιμότητες και απολύσεις. Κερδίσαμε το 2015 να έχουμε μηδενικές απολύσεις» υπογράμμισε.

«Η κυβέρνηση υπέστη φθορά στις ευρωεκλογές από τις απολυμένες καθαρίστριες» υποστήριξε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκμεταλλεύθηκε το θέμα για πολιτικά οφέλη.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην  ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα. Άμεση ήταν η αντίδραση του γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, ο οποίος μίλησε για δημοσιογράφους με χρυσά συμβόλαια. Είχατε και εσείς περιπτώσεις σταρ δημοσιογράφων αντέτεινε ο κ. Τραγάκης «φωτογραφίζοντας» τον Στέλιο Κούλογλου. 

 

By