Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Tην πλήρη εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη εκφράζει ο πολιτικός κόσμος

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών ο Σίμος Κεδίκογλου

dikaiosini

«Η Δημοκρατία έχει θεσμούς για την προστασία της και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της» τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Τύπου και κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κληθείς να σχολιάσει τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κεδίκογλου τονίζει ότι η υπόθεση «δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική» και αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Την ανάγκη «όλος ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της Δικαιοσύνης για να είναι αποτελεσματική απέναντι σε μια εγκληματική οργάνωση» τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφορικά με τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Η νομιμότητα και η λειτουργία των θεσμών της Δημοκρατίας είναι η απάντηση στους φασίστες-εχθρούς της Δημοκρατίας, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της για τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, η ΔΗΜΑΡ.  Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ελληνική Δικαιοσύνη κάνει το καθήκον της για την αντιμετώπιση της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής. Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί προς κάθε κατεύθυνση.

«Η λέξη-κλειδί είναι ότι εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη» τονίζει σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Η Δικαιοσύνη είναι μια ανεξάρτητη αρχή εξουσίας και πρέπει να κάνει το καθήκον της, να εφαρμόζει τον νόμο» σημειώνει ο κ. Κουιίκ και προσθέτει: «Εμείς την εμπιστευόμαστε, όπως είπε ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος και βεβαίως τη δήλωση αυτή τη συνυπογράφουμε όλοι οι βουλευτές του κινήματος»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By