Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανοίγει θέμα πολιτικής αποσταθεροποίησης ο Ν. Μιχαλολιάκος

xrisi augi

Επικοινωνιακοί τακτικισμοί από τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής

xrisi augi
© FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Σε επικοινωνιακούς τακτικισμούς επιδίδεται ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αμυνθεί στην στοχοποίηση του κόμματος, καθώς και στους ισχυρισμούς που κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση.«Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποστεθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι διανομοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλολιάκος έξω από την Βουλή.

Νωρίτερα, πάντως, ο Ηλίας Κασιδιάρης διαμήνυσε ότι «δεν θα σας αδειάσουμε τη γωνιά» θέλοντας, έτσι, να βάλει τέλος στα σενάρια για μαζική παραίτηση των βουλευτών του κόμματος και προκήρυξη εκλογών στις εκλογικές περιφέρειες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Τι δήλωσε έξω από τη Βουλή ο Ν.Μιχαλολιάκος 

Ερ: Εγκλητική οργάνωση λένε οι πληροφορίες ότι αποφαίνεται η Δικαιοσύνη ότι είναι η ΧΑ

N. Μιχαλολιάκος : «Η ΧΑ είναι ένα νόμιμο πολιτικό κίνημα του οποίου η άνοδος δυσαρέστησε αυτούς που λεηλατούν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού επί δεκαετίες αυτούς που ξεπουλάνε την πατρίδα μας σήμερα κομμάτι κομμάτι. Η ΧΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την πολιτική οντότητά της και την πολιτική της τιμή. Εγκληματίες και εγκληματική συμμορία είναι αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν τη χώρα και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία».

Eρ: Περί παραιτήσεως

Μιχαλολιάκος: «Μέσα στα πλαίσια των νόμιμων συνταγματικών δικαιωμάτων μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσον προκειμένου να υπερασπιστούμε την πολιτική μας τιμή. Όλα είναι ανοικτά. Εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποστεθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η ΧΑ αλλά αυτοί οι οποίοι διανομοποιούν την ΧΑ και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο.

 Δεν αποσταθεροποιείται η χώρα αν παραιτηθούν οι βουλευτές σας;

Μιχαλολιάκος: «Όλα είναι ανοιχτά. Η ΧΑ αμύνεται»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By