Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κασιδιάρης: «Δοτός ο πρωθυπουργός»

Νέα επίθεση από τη Χρυσή κατά της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων δημάρχου Θεσαλονίκης και Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Με σκαιότατους χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Τον χαρακτήρισε «δοτό», ενώ για τη Βουλή είπε ότι είναι «Κοινοβούλιο της απάτης και της διαφθοράς».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα και τον Ηλία Κασιδιάρη και στην προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν αφού δεν τους αρέσει στη Βουλή. «Επειδή δεν μάς αρέσει, θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τη σαβούρα» σχολίασε ο κ. Παναγιώταρος.

Τα παραπάνω ακούστηκαν σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την παρουσίαση των υποψηφίων της στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Χρυσομάλλης και υποψήφιος δήμαρχος ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος με την παράταξη της Ελληνικής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και στις βουλευτικές, όποτε γίνουν, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αποκλείσει» δήλωσαν οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα και για τη Βουλή είπε ότι είναι «Κοινοβούλιο της απάτης και της διαφθοράς».

Ο κ. Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα και τον Ηλία Κασιδιάρη και στην προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν αφού δεν τους αρέσει στη Βουλή, απάντησε: «Επειδή δεν μας αρέσει, θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τη σαβούρα». Ο κ. Ματθαιόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By