Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Χρυσές δουλειές» Πακιστανών – Χρυσής Αυγής!

Τι αποκαλύπτει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στο «Έθνος» για την κοινή «δραστηριότητα» μεταναστών και οπαδών του νεοναζιστικού κόμματος

xrisi avgi«Τους Πακιστανούς τους χτυπούσαν για τα μάτια του κόσμου» αποκαλύπτει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, εξηγώντας τις σχέσεις των μελών του νεοναζιστικού κόμματος ως εξής: «Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι βαράω Πακιστανό αλλά μετά του πουλάω προστασία. Όποιον Πακιστανό κι αν ρωτήσεις στη Νίκαια γελάει όταν ακούει Χρυσή Αυγή. Η Τ.Ο. της Νίκαιας προστατεύει τους Πακιστανούς. Η τοπική της Νίκαιας παίρνει τα ρούχα που δίνει ο κάθε απλός άνθρωπος για βοήθεια σε άπορους και στη συνέχεια τα δίνουν σε Πακιστανούς στη λαϊκή οι οποίοι τα πουλάνε στους πάγκους τους και δίνουν στους Χρυσαυγίτες ποσοστά. Υπάρχουν μαρτυρίες και από άλλους ανθρώπους γι’ αυτά, δεν είναι μόνη η δική μου. Μάζευαν λεφτά για κάποιον συνάνθρωπο που είχε πρόβλημα και τα έβαζαν στην τσέπη τους» τονίζει.

Ανάμεσα στα άλλα, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής αναφέρεται και σε δραστηριότητες, όπως «μπραβιλίκια». «Πουλάμε προστασία στα μαγαζιά» αποκαλύπτει, αφού τα μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τον καταγγέλοντα «θέλουν να την πάρουν από τους Αλβανούς, που την έχουν τώρα».

ΠΗΓΗ: Έθνος

(Visited 1 times, 1 visits today)
By