Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσή Αυγή: εκτελούσαν πέναλτι με το κεφάλι Πακιστανού

Οι φρικτές συμπεριφορές των μελών της Χρυσής Αυγής και οι στόχοι τους στο facebook

facebook

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά των μελών της Χρυσής Αυγής, που δημοσιεύει και σήμερα η εφημερίδα «Έθνος». «Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι». Πρώην μέλος της οργάνωσης περιγράφει πως «για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς».

«Ρίχνει τα facebook μελών που έφυγαν και διαχειρίζεται σελίδες. Εμένα μου το έριξε το προφίλ μου, έκλεψε τους κωδικούς και το διέγραψε. Κι εκεί μέσα είχα πολλές συνομιλίες και με το γραμματέα της οργάνωσης που τον ενημέρωνα για ό,τι συνέβαινε», αποκαλύπτει αναφορικά με τη δράση στο διαδίκτυο πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για τη δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης, το πρώην μέλος περιγράφει και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούσαν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σε αυτό το προφίλ μιλούσα με πολλούς χρυσαυγίτες, όπως όλοι μας μιλάμε με ψεύτικα προφίλ. Δεν είχε όμως εντολές για να κάνουμε κάτι, αυτά μας τα έλεγαν από κοντά. Στο facebook ενημερώναμε για ό,τι ακούγαμε. Αυτό μας είχε πει ο Γιώργος να κάνουμε. Πάντως, κάτι θα υπήρχε μέσα που θα τους πείραξε. Είχα πολλές φωτογραφίες από τη Χρυσή Αυγή. Από όλες μας τις οργανώσεις, χωρίς πίξελ στα πρόσωπα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By