Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χρυσοχοίδης προς Χρυσή Αυγή : Είστε θρασύδειλοι και μαχαιροβγάλτες

«Θα έχουμε κι άλλο αίμα, τους καθιστούμε υπεύθυνους για ό,τι ακολουθήσει», ανέφερε στην παρέμβασή του ο υπουργός Υποδομών

vouli3
FOSPHOTOS

Στην εκτίμηση ότι εάν η Χρυσή Αυγή συνεχίσει να προκαλεί θα έχουμε σύντομα κι άλλα θύματα, προέβη από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα έχουμε κι άλλο αίμα, τους καθιστούμε υπεύθυνους για ό,τι ακολουθήσει», ανέφερε στην παρέμβασή του ο Μ. Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντας τα μέλη του νεοναζιστικού μορφώματος «θρασύδειλους» και «μαχαιροβγάλτες».

Ο υπουργός Υποδομών εξέφρασε την ελπίδα να κάνει η Δικαιοσύνη το καθήκον της κάλεσε τη ΧΑ να καταδικάσουν τη βία και τη στρατιωτική δομή, το ναζισμό και το φασισμό και να επισκεφθούν τα Καλάβρυτα αλλά και άλλα χωριά της χώρας που έκαψαν οι Γερμανοί.

Στην συζήτηση παρενέβη ο Ηλίας Κασιδιάρης  υποστηρίζοντας ότι η ΧΑ είναι καθαρή σαν διαμάντι και ότι την φοβούνται γιατί είναι δύναμη ανατροπής. Όπως είπε, η κυβέρνηση φοβάται την κατάρρευσή της και φοβάται την ΧΑ και θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το μνημόνιο.

Την ίδια ώρα 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση τους στη Βουλή κάνουν λόγο για ύπαρξη ακροδεξιών θυλάκων στα σώματα ασφαλείας και καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει τις παλινωδίες της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By