Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα άκρα η σύγκρουση Χρυσοχοϊδη- ΣΥΡΙΖΑ

«Εγώ έχω πέσει θύμα δολοφονικής βίας γιατί έκανα καλά τη δουλειά μου, αν βρεθεί κάποιος να μου χρεώσει μια αντιδημοκρατική πράξη, θα φύγω από την πολιτική», τόνισε ο υπουργός Υποδομών

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Σε μετωπική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιχειρεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ανεβάζοντας τους τόνους, ο Μ. Χρυσοχοΐδης  ανέφερε πως όταν ο ίδιος εξάρθρωσε τη 17Ν τον αποκαλούσαν πράκτορα των Αμερικανών και των μυστικών υπηρεσιών και τώρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που κάνει παρέα μαζί τους.

«Εγώ έχω πέσει θύμα δολοφονικής βίας γιατί έκανα καλά τη δουλειά μου, αν βρεθεί κάποιος να μου χρεώσει μια αντιδημοκρατική πράξη, θα φύγω από την πολιτική», είπε και διαμήνυσε πως εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει το τσουβάλιασμα, βάζοντας όλους σε έναν κουβά, θα απαντήσει προσωπικά και με λεπτομέρειες.

Στην συζήτηση που του νομοσχεδίου για τα ΚΤΕΛ, μεγαλύτερο μέρος της οποίας μονοπώλησαν οι αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή, ο Μ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως ήταν  εκείνος για αυτό το θέμα πριν από 10 χρόνια, όταν από την Αριστερά το ίδιο έκανε μόνον ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Επέκρινε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκανε λόγο για ενεργοποίηση των αντιρατσιστικών αντανακλαστικών, όταν μπήκε τάξη στο κέντρο της Αθήνας αναφορικά με το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. «Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πείτε ποιους εννοείτε», είπε απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χαρακτήρισε δε, ως παράδειγμα της αδράνειας και της λάθος πολιτικής που ακολουθούσε το κράτος την εικόνα που παρουσίαζε ο Άγιος Παντελεήμονας, καθώς –όπως είπε- είναι αυτός που εξέθρεψε «μαχαιροβγάλτες» και βία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By