Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρ.Λαζαρίδης: «Η Ν.Δ δεν πρόκειται να συνεργαστεί με νεοναζί»

Ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά επιχείρησε να κλείσει το θέμα που άνοιξε με τις δηλώσεις Πολύδωρα.

www.fosphotos.com/Alexandros Katsis
www.fosphotos.com/Alexandros Katsis

«Η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ, να συνεργαστεί με τους νεοναζί», δήλωσε ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού  Χρύσανθος Λαζαρίδης στην πρωινή εκπομπή του Mega, προσπαθώντας να σβήσει τις φωτιές που άναψε η δήλωση του πρώην υπουργού Βύρωνα Πολύδωρα περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή.

Ο βουλευτής Επικρατείας επισήμανε ότι και ο ίδιος και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν μιλούν για Χρυσή Αυγή, αλλά για νεοναζί, διότι όπως είπε «τους αποκαλούμε αυτό που είναι».

Ερωτηθείς εάν υπήρξαν σκέψεις διαγραφής του κ.Πολύδωρα πριν κάνει διευκρινιστικές δηλώσεις, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού απάντησε: «Επειδή ήταν παρεξηγήσιμο έτσι όπως το είπε, έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε ότι πολιτική διάσταση δεν υπάρχει».

Ο κ.Λαζαρίδης σχολίασε σχετικά με την ομιλία του Μ. Βορίδη στο συνέδριο της ΝΔ: «Σε ό,τι αφορά το παρελθόν όλοι έχουμε απόψεις και ο κ. Σαμαράς έχει απόψεις. Τώρα δεν είναι ώρα να αναδεικνύονται αυτά τα πράγματα.» Πρόσθεσε ωστόσο ότι σε ένα συνέδριο «δεν μπορούν να πάνε οι άνθρωποι ούτε φιμωμένοι, ούτε λοβοτομημένοι» και ότι είναι λογικό σε ένα κομματικό όργανο να ακούγονται διάφορες απόψεις.

Όσον αφορά στην κριτική περί παράδοσης της κυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Επικρατείας απάντησε: «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι μία κριτική η οποία είναι άδικη, δεν στηρίζεται πουθενά, δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή την παγίδα».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ από realmedialive

(Visited 1 times, 1 visits today)
By