Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χωρίς προβλήματα το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Κεντρική Ελλάδα

Από τις 4 το πρωί και μετά τα καιρικά φαινόμενα άρχισαν να υποχωρούν σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα

broxi

Χωρίς προβλήματα πέρασε από την κεντρική Ελλάδα το κύμα τη κακοκαιρίας. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις ξεκίνησαν από την περιοχή της Λαμίας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ωστόσο είχαν μικρή διάρκεια μιας ώρας περίπου.

Όταν το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας μεταφέρθηκε νοτιότερα στην περιοχή της Βοιωτίας με κατεύθυνση προς την Αττική λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα και για διάρκεια περίπου μια ώρας έφτασε το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας περισσότερο έντονο αλλά συντομότερο.

Κατά μήκος της εθνικής οδού Λαμίας – Αθηνών από τα Οινόφυτα μέχρι τη Λαμία από 2 έως 3 τα ξημερώματα οι οδηγοί αντιμετώπισαν ισχυρές βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα να μειωθούν αισθητά οι ταχύτητες της κίνησης των οχημάτων.

Από τις 4 το πρωί και μετά τα καιρικά φαινόμενα άρχισαν να υποχωρούν σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα με εξαίρεση τη νότιο Εύβοια την περιοχή Κύμης, Καρύστου και Σκύρου όπου εμφανίστηκαν λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν στο πόδι όλη τη νύχτα ωστόσο όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους το κύμα αυτό της κακοκαιρίας πέρασε πολύ ήπια από την περιοχή.

By