Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ψάχνει έδρα η ΑΕΚ, «όχι» για Ριζούπολη

Άλλαξαν λοιπόν ρότα στον Απόλλωνα που είχε δεχθεί αρχικά- η διοίκηση του Ερασιτέχνη- να μεταβιβάσει στην ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη τα δικαιώματα χρήσης του γηπέδου για την επόμενη διετία, αντί 220.000 ευρώ τον χρόνο

rizoupoli

Προχωρά η μεταβίβαση των μετοχών του Βελλή (του επιχειρηματία που ανέλαβε την ομάδα της Ριζούπολης αλλά που αποχώρησε απ” αυτήν μετά τον υποβιβασμό της, θεωρώντας ότι του γίνεται πόλεμος –και σε πολλά, δεν είχε άδικο) στην πλευρά Μονεμβασιώτη, που έβαλε απαγορευτικό στην χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης από την ΑΕΚ ως έδρας της για τη νέα περίοδο.

Άλλαξαν λοιπόν ρότα στον Απόλλωνα που είχε δεχθεί αρχικά –η διοίκηση του Ερασιτέχνη- να μεταβιβάσει στην ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη τα δικαιώματα χρήσης του γηπέδου για την επόμενη διετία, αντί 220.000 ευρώ τον χρόνο. Και κρατούν το γήπεδό τους για την ομάδα τους –ενώ η ΑΕΚ θα πρέπει να αναζητήσει αλλού έδρα, αφού είναι προαποφασισμένο να αφήσει το (πανάκριβο) ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ Απόλλων, μετά την αποδοχή της απαίτησης Μονεμβασιώτη, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από το Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» ανακοινώνονται τα εξής:

«Σήμερα Σάββατο 17/5/2014 και ώρα 12:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. για να ενημερωθεί για τη χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου και εκπροσώπων της «ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.» σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συνεργασίας του Συλλόγου και της εταιρίας. Το Δ.Σ. ενέκρινε τα όσα κατ” αρχήν συμφωνήθηκαν και αποφάσισε να υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας με την υποψήφια αγοράστρια εταιρία «ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.» που θα οριοθετεί τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δύο μερών σχετικά με τη χρήση του γηπέδου και των χώρων αυτού, καθώς και τα συναφή απορρέοντα θέματα. Μετά την υπογραφή του προσυμφώνου αποφάσισε να εισηγηθεί στον κ. ΣΤ. ΒΕΛΛΗ την μεταβίβαση των μετοχών του στην εταιρία «ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.»

Βαγγέλης Μελέκογλου

By