Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψάχνει αγνοούμενους ο Βερόν

VERON1Η εικόνα που φέρνει κανείς στο μυαλό του όταν ακούει το όνομα του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν είναι να φοράει την φανέλα είτε της Μάντσεστερ, είτε της Αργεντίνης και να διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πλέον ζει το ποδόσφαιρο από διαφορετική θέση, αυτή του τεχνικού διευθυντή της Εστουντιάντες, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του δεν τον αφήνουν αδιάφορο. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Λα Πλάτα είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωής του 50 άνθρωποι και αρκετοί να αγνοούνται.

Αναλογιζόμενος το μέγεθος της τραγωδίας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προσπάθησε να συνεισφέρει και αυτός από την πλευρά, βγαίνοντας στους δρόμους που θυμίζουν ποτάμια, με το σκάφος του, προκειμένου να βοηθήσει. «Πήγα με τον ξάδερφό μου στο σπίτι του, είχε πλημμυρίσει και δεν μπορούσε να βγει κανείς. Έτσι πήγαμε με το σκάφος και καταφέραμε να μαζέψουμε 4 γυναίκες και 2 άντρες. Αυτό που αισθάνεσαι αυτές τις στιγμές είναι θλίψη, θυμό και ανικανότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
[space size=»30″]

By