Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ψάχνουν σε Ναυπακτία και Φωκίδα για τους Αλβανούς δραπέτες

Εκτεταμένες έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας.

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στις περιοχές της ορεινής Ναυπακτίας και της Φωκίδας για τον εντοπισμό των ατόμων που δεν σταμάτησαν σήμερα τα ξημερώματα σε μπλόκο της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., άγνωστα άτομα έκλεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο από σπίτι στη Φιλοθέη Φωκίδας , ενώ στη συνέχεια, άρχισαν να κατευθύνονται προς την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα προς την περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

Φθάνοντας στην γέφυρα Ρέρεσι είδαν μπροστά τους μπλόκο της Αστυνομίας και αμέσως έκαναν αναστροφή και έφυγαν πάλι προς την περιοχή της Φωκίδας. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια άρχισαν να τους καταδιώκουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν τις έρευνες έχουν ενισχυθεί από νωρίς το πρωί, με δεδομένο πως κυρίως η ορεινή Ναυπακτία είναι μία δύσβατη περιοχή με πολλές μικρές χαράδρες, αλλά και σπηλιές, ενώ τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πολύ πιθανό να έπεσαν πάνω στους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By