Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιμένει στην ψήφιση του αντιρατσιστικού η ΔΗΜΑΡ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά θα εξετάσει και την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ.

papadopoulos andreas thepaperΝα καθησυχάσει τους ψιθύρους για την αντοχή της κυβερνητικής συνοχής έσπευσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέας Παπαδόπουλος, μετά τη διαφωνία των τριών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η Δημοκρατική Αριστερά, όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος επιμένει στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ωστόσο είναι πρόθυμη να εξετάσει την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρή διαφωνία με τη ΝΔ, αν και όπως επισήμανε αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να έχει ευρύτερες επιπτώσεις στη συνοχή της κυβέρνησης.

Ο κ. Παπαδόπουλος άφησε επίσης αιχμές για το χειρισμό της υπόθεσης από τον πρωθυπουργό και το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας ότι ενώ είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών να προχωρήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης στην κατάρτιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, η ΝΔ άλλαξε στάση. «Δεν ήταν σαφής ο πρωθυπουργός χθες γιατί άλλαξε στάση η ΝΔ» σημείωσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By