Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ψαριανός: «Ο Παπανδρέου στέλνει σκληρό μήνυμα»

Κεντροαριστερά δεν είναι ούτε Το Ποτάμι, ούτε η Ελιά, ούτε ο Τρίτος Πόλος ούτε τα ρυάκια ούτε οι βελανιδιές, είναι όλα μαζί, τόνισε ο κ.Ψαριανός

psarianos

Με αφορμή την παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να στείλει πολιτικό μήνυμα ότι ο «πυρήνας της Αριστεράς είναι αυτό που γίνεται γύρω από τη ΔΗΜΑΡ», εξέφρασε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Παπανδρέου θα συμπαρουσιάσει με τον Φώτη Κουβέλη το βιβλίο της κ. Κοππά, «Το Αύριο Αργεί Πολύ: Για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση» την προσεχή Δευτέρα.

«Ο Παπανδρέου στέλνει σκληρό μήνυμα στον Βενιζέλο και την Ελιά. Ενδεχομένως η ΔΗΜΑΡ να έχει μια αύξηση ποσοστού με τους ανθρώπους του Παπανδρέου να παίρνουν μήνυμα ότι ‘ψηφίζουμε ΔΗΜΑΡ», επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του κόμματος.

«Εγώ επιμένω ότι η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να είναι πυλώνας σε ανοιχτό διάλογο για την Κεντροαριστερά χωρίς ηγεμονισμούς και αποκλεισμούς. Κεντροαριστερά δεν είναι ούτε Το Ποτάμι, ούτε η Ελιά, ούτε ο Τρίτος Πόλος ούτε τα ρυάκια ούτε οι βελανιδιές, είναι όλα μαζί» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης: Κασσής – Το μόνο που μένει στον Παπανδρέου είναι να δηλώσει ΔΗΜΑΡ

By