Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ψαριανός: «Τιμητική η πρόταση Σγουρού, αλλά αρνήθηκα»

Με μια ευγενική ανάρτηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ο κ. Ψαριανός απέρριψε την πρόταση του Γιάννη Σγουρού να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιό του

psarianos 01

Την πρόταση του Γιάννη Σγουρού να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιό του, απέρριψε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός με μια ευγενική άρνηση, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, υπενθυμίζοντας πως «η ΔΗΜΑΡ κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές με επικεφαλής τη Μαρία Γιαννακάκη». Ο περιφερειάρχης Αττικής είχε αποκαλύψει τη Μεγάλη Τετάρτη, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, πως είχε κάνει πρόταση στον κ.Ψαριανό και ανέμενε την απάντησή του.

Αναλυτικά ανέφερε ο Γρ. Ψαριανός στο facebook:

«Ο Γιάννης Σγουρός μου πρότεινε στο χτεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο να είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο του.

Τον ευχαρίστησα για την προτίμηση και για την τιμητική πρόταση και αρνήθηκα, βεβαίως, λέγοντας ότι η ΔΗΜΑΡ κατεβαίνει στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με επι κεφαλής τη Μαρία Γιαννακάκη. Συνεπώς είναι αδιανόητο και έξω από κάθε δεοντολογία και λογική και να το συζητώ ακόμα, παρ” ολο που εκτιμώ και το έργο του Σγουρού και τον τρόπο και την συναινετική διάθεση που έδειξε στα 3,5 αυτά χρόνια.
Μάλιστα, ως μέλη της ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΗΣ στο περιφερειακό συμβούλιο κι εγώ κι ο Δημήτρης Βαρελάς, στις περισσότερες περιπτώσεις στηρίξαμε – με επιφυλάξεις ίσως κάποιες.. – τις προτάσεις της πλειοψηφίας και λίγες καταψηφίσαμε.

Ελπίζουμε η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με επι κεφαλής τη Μαρια Γιαννακάκη να καταφέρει να έχει ισχυρή παρουσία στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, όπου πολλά έργα πρέπει να ολοκληρωθούν, άλλα να προχωρήσουν και πολύ περισσότερα νέα έργα να σχεδιαστούν για να αλλάξει προς το καλύτερο το αττικό τοπίο και η ζωή μας, στην πορεία για την ανασυγκρότηση της χώρας και την Ανάπτυξη.

Επίσης, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιάννη Σγουρό στη συνέχεια και σε όλες τις παρατάξεις να εκλέξουν τους καλύτερους στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής».

By