Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Όπως και με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τη Νίκη Βόλου: 1-0 με Ατζαγκούν ο Παναθηναϊκός

Μετά τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και της άλλης ομάδας του Βόλου, της Νίκης, με τον ίδιο σκόρερ: τον Ατζαγκούν.

thumbnailΟ νιγηριανός έβγαλε τους πράσινους από τα δύσκολα σκοράροντας στο 42′ μετά από μεταβίβαση του Πράνιτς. Το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό που είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν έβρισκε τρόπο να τελειώνει τις φάσεις. Η εικόνα της ομάδας του Αναστασίου πάντως, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μετριότατη.

«Δώσαμε ένα ακόμα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα και καθ’ όλη την διάρκειά του δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ, το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τον αντίπαλο μας μακριά. Κοιτάμε πλέον το ματς της Πέμπτης», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου που κρατά μόνο το αποτέλεσμα του ματς με τη Νίκη και, βέβαια, το τρίποντο.

Συγκρίνοντας την περσινή αρχή με την φετινή, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού παρατήρησε: «Θα πρέπει να δούμε ότι σε σχέση με πέρυσι τις πέντε πρώτες αγωνιστικές η ομάδα είχε οκτώ πόντους, τώρα έχει δέκα. Έχουμε σημειώσει 7 γκολ και πέρυσι είχαμε βάλει πέντε. Όμως ενδιάμεσα έχουμε παίξει και πέντε ευρωπαϊκά ματς και αυτό είναι πρόοδος. Το σημαντικό είναι να έχει η ομάδα τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο τέμπο όποιος και να παίζει».

Για το πώς θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Βγάζοντας παραπάνω ενέργεια στα παιχνίδια η ομάδα θα έχει και καλύτερη εικόνα».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Η ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι από άποψη δυνάμεων. Για εμάς είναι περισσότερο ψυχολογική η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια».

Για το αν θα είναι έτοιμος ο Μπεργκ στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν θα είναι έτοιμος ο Μπεργκ στο ματς με τον Ολυμπιακό και τον ξεχνάμε».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Δημιουργούμε φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε πολλά περισσότερα γκολ. Η ομάδα χρειάστηκε να βάλει τρία γκολ την περασμένη Κυριακή και τα έβαλε. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκουμε παίκτες που βάζουν γκολ. Δουλεύουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να βελτιωθούμε. Ευελπιστούμε ότι οι τελικές θα γίνουν γκολ».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (52′ Δώνης), Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν (80′ Κλωναρίδης), Καρέλης (67′ Πέτριτς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης, Αργύρης, Τσουκάνης, Αργυρίου, Ίβενς, Λάουκς, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης (56′ Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78′ Σωτηράκος), Κυζιρίδης (78′ Ροτζέριο), Τζιώρας.

 

By