Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

1.527 προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθησαν στη Θεσσαλονίκη

«Συνελήφθησαν 3 άτομα»

astynomia

Στο στόχαστρο της αστυνομίας είναι το παρεμπόριο σε όλη την Ελλάδα το οποίο εξακολουθεί να οργιάζει παρά τις συνεχείς εφόδους των αστυνομικών αρχών. Αυτή τη φορά εξαρθρώθηκε κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά από μία συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατασχέθηκαν  περισσότερα από 1.500 προϊόντα παρεμπορίου, μεταξύ των οποίων κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και ρολόγια. Παράλληλα συνελήφθησαν 3 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων των αστυνομικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, συνολικά κατασχέθηκαν χθες 1.527 προϊόντα παραεμπορίου και συγκεκριμένα: 830 τεμάχια γυναικείων κοσμημάτων, 96 ζευγάρια γυαλιών ηλίου, 53 ρολόγια, 456 θήκες κινητών τηλεφώνων, 53 είδη οικιακής χρήσης, 23 ζεύγη ακουστικών κινητών τηλεφώνων και 16 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Μεταξύ των συλληφθέντων για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου άνευ αδείας -σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα- περιλαμβάνεται και ένα άτομο, που κατείχε και διέθετε προς πώληση δεκάδες πακέτα τσιγάρα, χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης το Ελληνικού Δημοσίου. «Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με αμείωτη ένταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By