Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

10 Διατάξεις που θα περιορίσουν την αριστεία

Νόμοι που θα μπορούσε να εφαρμόσει άμεσα η κυβέρνηση.

nomoi

1.Καταργούνται οι διακρίσεις σε αριστούχους μαθητές και απαγορεύεται η συμμετοχή σε εκδηλώσεις όπως η μαθηματική Ολυμπιάδα, αφού ελοχεύει ο κίνδυνος διάκρισης, κάτι που αποτελεί κακό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

2.Επιβάλλεται υποχρεωτικά σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης το μάθημα της κατάληψης, καθώς και η ιστορία σημαντικών καταλήψεων. Αυτό θα συμβάλει στην τόνωση του αγωνιστικού φρονήματος των μαθητών και φυσικά θα μπορούν να αράζουν, αποκτώντας σημαντικές και πολύτιμες γνώσεις από πορείες και μπάχαλα. Μπόνους η εκμάθηση χαρτοπαιγνίων και άλλων παρόμοιων ευγενών δραστηριοτήτων, για να περνά κάπως η ώρα τα βαρετά βράδια στις καταλήψεις.

3.Παύονται με διάταγμα όλοι οι πρυτάνεις και πρόεδροι σε πανεπιστήμια και σχολές και τη θέση τους θα πάρουν αιώνιοι φοιτητές, αφού η πολυετής παρουσία τους στο ίδρυμα, ακόμα και αν δεν έχουν περάσει έστω και ένα μάθημά θα βοηθήσει τους πάντες να καταλάβουν ότι κανείς δεν χάνεται, όσο ανίκανος ή τεμπέλης και να είναι.

4.Καταργείται η πρώτη θέση σε οποιοδήποτε ομαδικό ή ατομικό άθλημα. Ο τίτλος θα απονέμεται σε όποια ομάδα ή αθλητή κατατάσεται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω κατόπιν κλήρωσης. Ο πρωτοπόρος θα γνωρίζει τη γλύκα του υποβιβασμού και έτσι θα κόβεται η διάθεση κάποιων για διάκριση.

5.Απαγορεύεται αυστηρά σε κάποιον επιστήμονα, όπως γιατροί, δικηγόροι και γενικά κάθε είδους ερευνητές, να κάνουν μελέτες και έρευνες πάνω στον κλάδο τους, αφού κάτι τέτοιο είναι πιθανό να οδηγήσει σε διάκριση, η διάκριση σε καριέρα κάτι που ως γνωστόν είναι χολέρα.

6.Ανακαλείται η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος σε δημοσιογράφους, αρθρογράφους και σκιτσιγράφους, των οποίων τα έργα δεν εκθειάζουν το εθνοσωτήριο έργο της κυβέρνησης ή προβάλλουν τις θέσεις της αντιπολίτευσεις.Όσοι εξακολουθούν να προβαίνουν σε δημοσιεύσεις, θα τους επιβάλεται η ποινή της δημόσιας διαπόμπευσης.

7.Καθιερώνονται τα δημοψηφίσματα ως μέθοδος λήψης αποφάσεων. Το αποτέλεσμά τους φυσικά και δεν είναι δεσμευτικό.

8.Απαγορεύεται οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα η οποία θα επιφέρει κέρδος στον επιχειρηματία. Αν παρόλα αυτά κάποιος κερδίσει πάνω από 6.000 ευρώ, τότε του επιβάλεται φορολογία ύψους 80% και 100% προκαταβολή φόρου, αφού θα πρέπει να θεωρείται πλούσιος.

9.Καθιερώνεται η υποχρεωτική κατάληψη δημοσίων κτηρίων.
α)Για λόγους πρακτικής άσκησης(Βλέπε παρ.4)
β)Για να έχουν κάπου να αράζουν τα συντρόφια, οργανώνοντας συναυλίες αλληλεγγύης προς οποινδήποτε.

10.Καταργείται άμεσα η αστυνομία και ο στρατός. Τα μέλη τους θα στελεχώσουν τομείς και υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα που υπολειτουργούν, όπως ο οργανισμός αποξήρανσης της λίμνης Κωπαίδας. Εξαιρούνται ορισμένα τάγματα ειδικών δυνάμεων και πεζικού, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες του υπουργού εθνικής άμυνας στην οργάνωση κάποιας φιέστας κατά τον εορτασμό εθνικών επετείων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By